Find kvalitet, luksus og personlig rådgivning hos Exklusiv guld og sølv Aps. Denne forhandler af smykker, ure og boligtilbehør har nemlig sans for detaljer — og ikke mindst kvalitet. Læs derfor videre her eller på www.exklusivguld.dk, hvis du er interesseret i alt fra et Jaguar ur til Mont Blanc manchetknapper.

Begav manden med et Executive Diver Jaguar ur

Leder du efter smykker og ure til ham, er et Jaguar ur det perfekte sted at starte. Et Jaguar ur er det perfekte ur til dit håndled, hvis du går op i præcision, detaljer og kvalitet på schweizisk niveau. Et Jaguar ur lever nemlig op til mærkets høje krav til kvalitet og teknologi, der er blevet udviklet siden virksomhedens start i 1938. Et Jaguar ur formår altid at forene funktionalitet med lækkert design, hvilket gør dem eftertragtede schweiziske urværker. Find for eksempel et Jaguar ur som et Executive Diver ur. Netop dette ur var med til at fange det danske marked i sin tid, idet kvaliteten var høj, men prisen lav. Et Executive Diver Jaguar ur fra Exklusiv guld og sølv Aps fås blandt andet i en model med sort krans, grøn urskive og guld/stål lænke. Find også samme model med sort krans, sort urskive med chronograph og guld/stål lænke.

Fuldend dit look med Mont Blanc manchetknapper

Mont Blanc manchetknapper kan — efter armbåndsuret — bliver det næste smykke, du vælger at pryde dine håndled med. Mont Blanc manchetknapper er kendte for deres ekstremt høje kvalitet og bestræbelse på luksus. Alle produkter fra Mont Blanc er nemlig håndlavede, sådan at kvaliteten sikres og produktet tildeles masser af charme og mening. Det er netop denne mening og historie man køber ind i, når man vælger Mont Blanc manchetknapper. Netop derfor er du altid sikret et produkt, der udstråler luksus, kvalitet og historie. Find for eksempel Mont Blanc manchetknapper i modellen Star, der er fremstillet i blankt 316L rustfrit stål og sort onyx, samt prydet af en yderst udtryksfuld Mont Blanc stjerne. Find også Mont Blanc manchetknapper i modellen Fingerprint, der er 16 mm i diameter, lavet af rustfrit stål med fingerprintmønstre i midten. En model i et specielt design er modellen Heritage Spirit, der har jordens halvkugle i midten på en blå baggrund af stål. Alle Mont Blanc manchetknapper kommer i original æske, og leveres selvfølgelig som par, sådan at du har en manchetknap til hvert håndled.

Vælger du at handle på www.exklusivguld.dk kan du altid vide dig sikker på hurtig levering, sikker betaling og fri fragt, hvis du handler for mere end 625 kr.