Støvsugeren er fast inventar i de fleste danske hjem, selvom det kan være vidt forskelligt, hvor ofte den er i brug. Den suger nemt og enkelt støv, skidt og snavs sammen i en lukket pose, så du kan gøre rent hurtigt og effektivt.

Har du en klassisk støvsuger, har du også brug for nye støvsugerposer med jævne mellemrum. Her guider vi dig til, hvordan du vælger den rigtige støvsugerpose hos Av-Cables.dk til din støvsuger.

Sådan vælger du den rigtige støvsugerpose til din støvsuger

Det er vigtigt, at du får den rigtige type støvsugerpose, der passer til din støvsuger. Hvis du ikke får den rigtige type, kan den måske slet ikke sættes i maskinen, og den samler ikke støv og skidt optimalt. Derfor skal du have et kig på din støvsugers modelnummer.

Du kan finde støvsugerens modelnummer, hvis du tager et kig i brugsanvisningen, der fulgte dem. Har du for længst smidt brugsanvisningen ud, kan du altid google din støvsuger og finde modellen under specifikationerne.

Når du har støvsugerens modelnummer, er det nemt at udvælge de rigtige poser, der også passer i maskinen. Find alt til støvsugeren hos Av-Cables.dk, hvor de har et stort udvalg af støvsugerposer.

Kan jeg bruge uoriginale poser til min støvsuger?

Grunden til, at du ikke kan bruge hvilken som helst pose til din støvsuger, er, at den skal have den rigtige udformning. Der er et stykke plast eller pap omkring selve åbningen i posen, der skal passe ned i maskinen, så den slutter tæt til. Hvis ikke posen slutter tæt, vil støvet blive hvirvlet ud i luften igen, og støvsugeren vil ikke fungere optimalt.

Selvom det sikreste valg er at vælge en støvsugerpose, der kommer fra samme producent som støvsugeren, er der også uoriginale poser, der kan passe til din støvsuger. Det afgørende punkt er, om pap- eller plaståbningen passer med støvsugeren, så støv og skidt ender det rigtige sted.

Stort udvalg af alt til støvsugeren hos Av-Cables.dk

Uanset om du skal bruge nye poser til din Nilfisk eller Electrolux-model, så finder du et stort udvalg af støvsugerposer hos Av-Cables.dk. Her kan du også altid finde relevant hjælp og vejledning, hvis du har brug for assistance til at finde den rigtige udgave til din støvsuger. Du kan nemlig altid kontakte deres kundeservice.

Find alt til støvsugeren hos Av-Cables.dk, hvor de blandt andet har Nilfisk støvsugerposer og meget andet, så du kan gøre rent nemt og hurtigt.