Der er rigtig mange, som finder det utrolig sjovt at spille trommer. Det er et ganske interessant instrument, og du kan snildt øve dig i timevis på diverse spændende rytmer. Derudover tager det også tid at lære trommen ordentligt at kende. Men hvis du gerne vil have mere ud af at spille trommer derhjemme, så bør du læse med her for tips.

Brug professionelt udstyr som trommestikker og whiskers 

Hvis du vil have mere ud af dit trommesæt, så skal du have det rigtige udstyr. Noget af dét, som er vigtigt, er trommestikker og whiskers. Gode trommestikker skal du helt sikkert have, ellers får du ikke en god rytme og lyd, når du spiller på trommer. Der findes et utal af forskellige trommestikker, og de trommestikker, der passer perfekt til dig, er måske ikke de trommestikker, der passer bedst til en anden. Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at vælge de trommestikker, som giver mening for dig.

Men udover trommestikker, så er whiskers også vigtige, hvis du vil gøre noget mere ud af din lyd. Whiskers er en vifte af metaltråde, som ofte høres i f.eks. jazz. Men whiskers kan bruges til alle slags numre, da whiskers kan være med til at pifte en sang op. Der findes ikke lige så mange forskellige typer af whiskers som trommestikker, men sørg alligevel for at tjekke udvalget ud, så du er sikker på, at du har det udstyr, du skal bruge.

Vælg mærker som Great Dane og PJ Percussion

Udover udstyr så skal du også være opmærksom på de forskellige mærker, som du kan finde. Her er der blandt andet Great Dane og PJ Percussion, som er gode, professionelle mærker. Både Great Dane og PJ Percussion har eksisteret i et godt stykke tid efterhånden. Great Dane og PJ Percussion er to mærker, som du bl.a. kan finde hos Slagtøj Centret. 

Her finder du Danmarks mest specialiserede værksted med klassiske instrumenter og et bredt udvalg af slagtøj. Tøv ikke med at lære mere om Great Dane og PJ Percussion, hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med disse. Uanset om du vælger Great Dane eller PJ Percussion, så er det mærker, som du ikke kan gå galt i byen med, når du skal få mere ud af dine trommer.