Hold gæster eller medarbejdere mætte med catering fra Madkonceptet. Madkonceptet tilbyder catering ud af huset i hovedstadsområdet til både private og virksomheder, der mangler lækker mad på bestilling. Ved at lade erfarne kokke tage hånd om madlavningen til jeres næste arrangement, kan du i stedet klare underholdningen, og således få hele arrangementet til at køre, uden at du selv står bag gryderne.

Frokostordninger til firmaer hos Madkonceptet – en fantastisk løsning

En frokostordning til firmaer fra Madkonceptet er en populær service blandt virksomheder, der befinder sig i hovedstadsområdet. Ved at vælge en frokostordning til firmaer fra Madkonceptet, sørger du nemlig for at holde dine medarbejdere fulde af energi — hver dag. En frokostordning til firmaer fra netop dette cateringfirma består altid af en varm ret, en fyldig salat, en grøn salat, to slags pålæg, hjemmebagt brød og en ugentlig dessert. Menuen sammensættes fra dag til dag, hvilket betyder, at en frokostordning til firmaer fra Madkonceptet aldrig bliver kedelig i længden, fordi I får de samme retter serveret dag ud og dag ind. Det store fokus på friske råvarer og en varieret sammensætning af retter, gør en frokostordning til firmaer fra Madkonceptet til et sundt alternativ, der samtidigt samler dine medarbejdere om et fælles måltid midt på dagen.

Julefrokost catering i København – det nemme og lækre alternativ

Mangler I ligeledes hjælp til julefrokosten, er julefrokost catering i København naturligvis også på menuen. Julefrokost catering i København er til dig, der som privatperson eller virksomhed mangler hjælp til at gøre jeres julefrokost til et hit. Julefrokost catering i København fra Madkonceptet giver dig nemlig tre komplette buffeter at vælge imellem, som alle passer til forskellige præferencer og smagsløg. Bestil for eksempel julefrokost catering i København i form af den klassiske julebuffet, den utraditionelle julebuffet eller den helt almindelige julebuffet. Disse kan yderligere tilpasses dine unikke præferencer, sådan at din unikke julefrokost kan komme til at falde i alles smag. Julefrokost catering i København fra Madkonceptet er altså det perfekte valg, hvis du står og mangler dejlig julemad til årets festlige arrangementer i juletiden. Fyld maverne med alt fra hjemmelavet karrysild og sprødstegt flæskesteg til gravad laks og andesalat. Alle buffeter serveres med hjemmelavet brød og smør, der holder din unikke julebuffet sammen på lækreste vis. Hvis du vælger at bestille julefrokost catering i København fra Madkonceptet, bør du være opmærksom på, at minimum 15 kuverter skal bestilles, samt at cateringfirmaet udelukkende leverer i København og omegn.

Besøg www.madkonceptet.dk, hvis du vil vide mere om den julefrokost eller frokostordning til firmaer, som Madkonceptet altid tilbyder til særdeles fordelagtige priser.