Når sommeren banker på, er det godt at være forberedt med det rigtige haveudstyr. Det kan Havehobby.dk hjælpe med, da de har et stort udvalg af udstyr til haven og terrassen. Har du for eksempel brug for en stor markedsparasol eller et læsejl? Læs mere om deres udvalg her i artiklen.

Find din nye markedsparasol inklusiv parasolfod og cover på havehobby.dk

Når det om sommeren er rigtig hedt og varmt, er det dejligt at have muligheden for at trække ind i skyggen under en stor markedsparasol. På den måde har man mulighed for at nyde det gode vejr og varmen uden at blive svitset og solbrændt af solen. Med en kæmpe markedsparasol er man fri for at trække lod om, hvem der skal sidde i skygge eller sol, da der er en god mulighed for at få plads til hele familien og middagsbordet i skyggen fra den. Hos Havehobby.dk har de et stort udvalg af denne type parasol i forskellige farver og med en diameter på hele 5 meter. Du kan desuden finde alt det nødvendige udstyr som tunge parasolfødder til at holde markedsparasollen nede samt overtræk i forskellige farver, når parasollen ikke er i brug. Disse covers er oven i købet vandtætte, så du har mulighed for at tage god vare på din nye parasol.

Skærm af for vinden med et læsejl, læhegn eller en læskærm fra Havehobby.dk

Hvis solen skinner, men vinden også blæser, er det godt at have et læsejl, der kan skabe dejlig varme og læ på terrassen. På havehobby.dk finder du forskellige typer af læhegn og læskærme, der kan være med til at redde sommeren, når temperaturen bliver holdt nede af blæsevejret. Her finder du både glashegn, der har en fast placering og udtrækssejl, hvor du har mulighed for at fjerne sejlet, når du ikke skal bruge det. Her kan det også være en fordel med en flytbar vindafskærmning, der kan placeres alt efter vindretningen og hvor i haven, man sidder. Du finder også alt, hvad du skal bruge til montering som stolpehatte, stolpefødder og træstolper. Med et læsejl til terrassen får du en billig vindafskærmning i stof, hvor du blandt andet har mulighed for at købe et dobbelt udtrækssejl, der kan trækkes ud i to retninger og dermed afskærme for vinden fra to sider. Find dit nye sejl hos Havehobby.dk, hvor du er sikret god, dansk service.