Hvis du vælger Dorch & Danola, finder du alt i elværktøj og til trædrejning. Køb en rystepudser, trædrejebænk, ligesliber, højtryksrenser m.m. billigt på www.dorchdanola.dk. Det kræver godt værktøj, man kan stole på, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Kigger du efter dykpumper, elhøvle m.m. til kontoret eller til håndværkervirksomheden? Er du på udkig efter brands som Rubio Monocoat, Makita og Metabo til garagen eller redskabsskuret i eget hus? Forhandleren yder en god service til private såvel som erhverv.

Få en rystepudser til alle dine opgaver for en god pris på www.dorchdanola.dk

Køb værktøjet på dorchdanola.dk. En rystepudser benyttes til flere typer opgaver, og der er mange mærker såvel som typer at vælge imellem. Dorch & Danola fører et tilstrækkeligt stort udvalg af kvalitetsmodeller. Derfor burde det være muligt for håndværkeren såvel som gør-det-selv-personen at finde en rystepudser, der er opgaven værdig. Med en rystepudser kan du slibe forskellige materialer. De benyttes bl.a. til at finpudse træoverflader. Det er selve vibrationerne med de små cirkulære bevægelser, som skaber effekten. En rystepudser er ikke noget nyt værktøj, men har været brugt i lang tid til at slibe alt fra paneler og bordplader til døre. På dorchdanola.dk finder du forskellige kvalitetsprodukter fra Makita, Festool og Metabo i kategorien. Held og lykke med dine næste byggeprojekter / renoveringsopgaver.

Er du passioneret for trædrejning?

Kan du godt lide at dreje træ derhjemme f.eks. som en hobby? Dorch & Danola forhandler udstyr til trædrejning. Køb alt til trædrejning billigt og i høj kvalitet. Selvom priserne på tilbehør til trædrejning er lave, så er kvaliteten stadigvæk høj med mærker som Chestnut, Hamlet, JET og Hope Woodturning i sortimentet. Du er også velkommen til at kigge nærmere på trædrejningsafdelingen i Odense hos Dorch & Danola. Skulle du derimod blot ønske at bestille trædrejningsudstyr online, så leverer de landsdækkende. I udvalget kan du også vælge imellem trædrejebænke fra en lang række mærker. Ja, du finder alle de ting, du kræver til trædrejning.