ILVA Max Jessen Terndrup byder velkommen til et bredt udvalg af de bedste produkter, indenfor bolig og tilbehør. Det brede sortiment byder bl.a. på Tempur madrasser og flotte Hay spiseborde, som fås i den bedste kvalitet.

Køb din Tempur madras hos ILVA Max Jessen Terndrup

Der findes hos ILVA Max Jessen Terndrup et bredt udvalg af lækre Tempur madrasser, i høj kvalitet. Med en Tempur madras sikres maksimal komfort, hvor du får dit livs bedste nattesøvn. En Tempur madras fra ILVA Max Jessen Terndrup tilpasser sig din kropsform, så du får optimal støtte gennem natten, og vil føle dig frisk og udhvilet når du vågner. Mulighederne med en Tempur madras er brede, da de passer til alle Tempur sengerammer, og de fleste andre sengerammer. Derudover fås Tempur madrasserne i forskellige størrelser, så alle kan være med. Derfor kan du med en Tempur madras sikre dig en kvalitets madras, som holder i mange år frem. Læs mere på www.max-jessen.dk og find den korrekte madras til dine behov.

Hay spisebord. Flot design til spisestuen

Der findes hos ILVA Max Jessen Terndrup også et bredt udvalg af flotte Hay spiseborde. I samlingen findes der lette og smarte Hay spiseborde, som kan bruges til spisestuen eller andre steder. Hay spisebordene fås i forskellige størrelser, materialer og farver, så der altid kan findes noget til enhver stil og smag. Hay spisebordene fås fx i massivt træ eller linoleumsplader, der har hver deres funktioner og design. Derudover byder de mange forskellige Hay spiseborde på flotte design, som er anerkendt verdenen over. Et Hay spisebord er perfekt til en moderne boligindretning, da der bydes på flotte og tidløse design. Klik ind på www.max-jessen.dk og find de bedste borde til din smag.

Besøg ILVA Max Jessen Terndrup allerede i dag, og find de flotteste produkter på markedet, indenfor boligtilbehør og indretning.