Hos Crowdton har du mulighed for at investere i crowdlending hos en dansk virksomhed. Få et stabilt afkast i en verden med 0 renter og med minus renter på store formuer. Projekterne, som du kan udlåne til, er opførsel af solcelleparker – en bæredygtig investering. Læs mere om grønne investeringsprojekter og risikoprofil på crowdton.com.

Crowdlending i Danmark hos firmaet Crowdton

I Danmark er crowdlending så småt begyndt at blive populært. Det er ikke kun en investeringstype, som de garvede forretningsmænd begiver sig i kast med, men også en oplagt løsning til den helt almindelige dansker, som ikke har tid til at tjekke op på investeringen hver dag. I fællesskab med andre helt almindelige danskere låner man ud til opførsel af solcelleparker. Hos Crowdton har du adgang til tre forskellige investeringsprodukter med hver deres længde og afkast. Du kan binde dig i 5, 10 eller 15 år. Hvis du binder dig i længere tid, så vil afkastet også blive højere. Crowdlending er kommet til Danmark for at blive. Crowdton er en glimrende mulighed for private investorer, der vil prøve kræfter af med crowdlending i Danmark.

Afkast i en verden med 0 renter – Find info på crowdton.com

Der er stadig muligheder for at få afkast i en verden med 0 renter, selvom man kigger væk fra aktier. Fordi aktier er for mange den foretrukne måde at investere på den dag i dag, men for den almindelige dansker er det ikke altid betryggende med de store værdisvingninger. Hvad nu, hvis der kom en finansiel krise igen? Selvom crowdlending i bæredygtige energiprojekter hos Crowdton ikke er uden risici, så er det et glimrende alternativ til aktier og forskellige produkter med ekstremt lave renter. Crowdton og deres brugervenlige investeringsplatform er et af de nyeste skud på stammen, og en løsning som kunne være lukrativ for mange forskellige segmenter i DK.

Har du fået mod på at tjekke crowdlending ud? Så læs videre på www.crowdton.com, der har skrevet mange gode blogindlæg om emnet og giver dig adgang til grønne investeringsprojekter med et sundt afkast.