Når det kommer til profiltøj, fritidstøj og arbejdsbeklædning, så bliver det ikke bedre end Image Kompagniet og ID Identity. Hos Webgarderoben.dk kan du købe fra disse stærke mærker, og du finder et af markedets absolut største udvalg fra tøjproducenterne.

Køb lækker profilbeklædning fra Image Kompagniet

Webshoppen Webgarderoben.dk forhandler fritidstøj fra Image Kompagniet, og du kan også købe profilbeklædning og børnekollektioner fra mærket. Når det kommer til firmaløbetøj som f.eks. til DHL-stafetten, så vælger mange danske virksomheder Image Kompagniet løbetøj, fordi med dette brand får man rigtig god kvalitet og løbetøj til rimelige priser. På hjemmesiden kan du både købe Image Kompagniet fleece, sweatshirts, poloer, T-shirts og sportstøj. Man kan tydeligt mærke, at det er noget kvalitetstøj, man får – en af årsagerne til at flere og flere virksomheder vælger at købe alt eller det meste af profiltøjet fra Image Kompagniet kollektionerne. Hvis du også er en af dem, som elsker dette ualmindeligt stærke brand i erhvervstøj, så er udvalget på www.webgarderoben.dk ideelt.

ID Identity arbejdstøj – Stærke priser og stort udvalg

Fans af ID Identity arbejdstøj har også held på Webgarderoben.dk websitet. Det er en førende tøjproducent af arbejdstøj samt profilbeklædning, når man kigger på tværs af alle de store europæiske lande. ID Identity fås i mange serier. Der tilbydes bl.a. beklædning fra NASSAU, SILENZIO og Pro Wear. Især Pro Wear finder man ekstra meget lækkert tøj fra, som er af en professionel kvalitet og egner sig godt til arbejdsmiljøet, hvor lækkert design og slidstærk beklædning skal gå hånd i hånd. Klik ind på www.webgarderoben.dk, og kig nærmere på alle ID Identity linjerne som PATROL, NASSAU; YES og Pro Wear.

Alt det bedste i arbejdstøj er samlet ét sted, og det er hos Webgarderoben.dk. Leder du efter lækker profilbeklædning, som giver et positivt indtryk? Køb tøj fra ID Identity og Image Kompagniet online. Siden byder også på fritidstøj i topkvalitet som f.eks. løbetrøjer og løbetøj til DHL-stafetten – alt sammen online.