Kigger du efter storformatfliser? Danskfliselager.dk sælger de såkaldte BIG+ fliser, hvor man får ekstra meget flise for pengene. Her er tale om mål som 120×270 – altså nogle af de helt store klinker. Du finder grå, sandfarvede og hvide vægfliser såvel som gulvfliser iblandt sortimentet.

Danskfliselager.dk og deres BIG+ storformatfliser – ekstra store klinker i særklasse

Storformatfliser fra Danskfliselager.dk skal ses! Heldigvis har de showrooms i hele landet. Det betyder, at du både kan kigge på de ekstrastore klinker i Vejle, Køge og Aalborg. Showrooms er betjent af ekspedienter, der kan deres kram, og som kan give dig nærmere vejledning til valg af storformatfliser. I kategorien finder du også masser af info om valg af størrelse, beskæring og montering. Beskæring er mulig at foretage med specialværktøj, hvor skinnen samles og diamantskæren dernæst monteres. En vinkelsliber er en anden mulighed. På hjemmesiden finder du også gode guides til valg af storformatfliser samt det tekniske. Det giver noget specielt med disse ekstra store kvalitetsfliser. Du finder næppe et større udvalg af storformatfliser end hos Danskfliselager.dk.

Vælg sandfarvede og hvide vægfliser

Mange foretrækker hvide vægfliser i en flot sandfarve. Disse fås også til fantastiske priser hos Danskfliselager.dk, som leverer klinker i beige, sandfarve og i en renere hvid. Sæt dig ned, og kig det store udvalg af hvide vægfliser igennem. Bemærk, at der er faste, lave priser, men nogle modeller er yderligere nedsatte! Spar penge på hvide vægfliser online, men også i et af deres showrooms. Få hjælp til dit flisevalg nemt og bekvemt ved at besøge dem eller kontakte dem over telefon. Hvide vægfliser fås til gulv og væg. De fås til baderum, tagterrasse, køkken og mange andre. Hvide vægfliser går godt i spændt som et skaktern med sorte modeller f.eks. til badeværelset. Køb også på beige og sandfarvede klinker med marmorlook. Du behøver ikke at vente med at foretage din bestilling, hvis der går nogle uger indtil montering. Lad Danskfliselager.dk opbevare dine storformatfliser i mellemtiden ganske gratis.