Leder du efter en CPU-køler, der både er kraftig og stilfuld? Flere og flere gamere har et transparent kabinet. Derfor er designet også noget at have i overvejelserne, når man køber en køler til processoren. FOURZE har designet flere modeller – også med RGB. På fourze.dk kan du også købe gaming headset, musemåtter, mus, stole osv. i højere kvalitet og til bedre priser.

Leder du efter en CPU-køler?

Ønsker du en stærk CPU-køler, der kan holde din processor kølig, så den kan bevare sin kraft på bedste vis? Processoren er en af de dele på computeren, som har den største tendens til at overophede. Det er derfor også vigtigt ikke at skippe på kvaliteten af processorkøleren. Hos FOURZE kan du f.eks. købe en CPU-køler, som fås med regnbuelys. Når fanen roterer, giver det en flot effekt, der kan nydes af alle dem med gennemsigtigt kabinet. Gode kabinetter fås ligeledes på fourze.dk, der er specialist i udstyr til gamere. Så hvis du også leder efter andet end en CPU-køler, kan fourze.dk være din one-stop shop.

Køb gaming headset med mikrofon i bedste kvalitet

Er tiden inde til at erstatte dit gamle gaming headset? Eller er du ved at tage springet fra et almindeligt par høretelefoner til et sandt headset til gaming? Forskellen på modellerne hos FOURZE og konkurrenter er den høje kvalitet af komponenter såvel som design. Du skal ikke bare være i stand til at høre klart, men dit hold skal også kunne høre din stemme tydeligt. Dette sikrer den kvalitetsstærke mikrofon, som giver din stemme videre med minimalt tab. Holdkommunikation betyder alt, og med gamer headsets fra fourze.dk har I bedre forudsætning for sejr. De fås f.eks. med 5.1 og 7.1 surroundlyd. Det giver dig en fuldkommen lydgengivelse fra alle vinkler. Oplev også RGB gamer headset hos FOURZE, der besidder farvestrålende lys.

Shop headset, CPU-køler, musemåtte m.m. til gaming fra et af Nordens førende mærker. Hvis du vil vide mere, så klik ind på www.fourze.dk nu.