Går du med planer om at lægge nyt gulv i dit hjem? Så finder du et væld af gode muligheder i sortimentet hos Inpro A/S. De forhandler nemlig alt lige fra laminat gulv til hvide marmor fliser, hvoriblandt der med sikkerhed er materialer, der passer ind i dine planer og dit hjem.

Laminat gulv er både praktisk og stilrent

Laminat gulv er en glimrende løsning i alle hjem, der ønsker en nem, pæn og praktisk gulvløsning. Det er simpelt at lægge, og samtidig så tilbydes laminatet i en række spændende farver, der hos Inpro A/S tæller både ask, eg og en række andre træsorter. Laminat gulv er på den måde et alternativ til det traditionelle trægulv, der i de fleste tilfælde er både dyrere og sværere at lægge, selvom ligheden er slående. Producenterne er nemlig gået til imponerende længder for at få laminat gulvet til at ligne den ægte vare. Tag derfor selv et kig indenfor i webshoppen på www.inpro.dk, og find den løsning, der passer bedst til dine behov.

Holdbare og smukke marmor fliser i hvide nuancer

Er laminatgulv ikke lige det, du går og drømmer om til køkkenet eller badeværelset? Så fortvivl ikke. Inpro A/S forhandler nemlig også en række materialer i den mere eksklusive ende af skalaen. Tag f.eks. et kig på udvalget af hvide marmor fliser, der vil passe naturligt ind i indretningen i de fleste hjem. De lægges nemt på enten gulvet eller væggen, hvor de vil pryde og sikre dig en overflade, der er både smuk og nem at vedligeholde. Samtidig kan du også være sikker på, at dit nye gulv eller den ny vægbelægning på dit badeværelse kan holde i mange år. Hvis marmor fliser og andre typer marmor produkter er nemlig utroligt holdbare.

Er du på udkig efter nogle materialer, der kan tilføre gulvene i dit hjem noget ekstra, så er Inpro A/S det oplagte sted at finde dem. De har nemlig over 20 års erfaring i branchen, hvilket både sikrer dig et produkt i højeste kvalitet og faglig rådgivning, hvis du har brug for hjælp til at vælge de rigtige materialer.