Bestil lækkert fitness udstyr i en eksklusiv kvalitet som f.eks. træningscykler, løbebånd og romaskiner. Saga Trim tilbyder også wellness som f.eks. dampbad kabiner og udendørs saunaer både til private og erhverv. Tag et kig via deres nemme og bekvemme hjemmeside, du finder på sagatrim.dk.

God pris på træningscykel hos Saga Trim

En træningscykel er mange danskeres vej til velvære, og det forstår man godt. Fordi en motionscykel kan give resultater, uanset om man er nybegynder eller professionel cykelrytter. Køb både træningscykler til privat brug og til motionscentre, badeland m.m. inde på siden. Hos Saga Trim finder du avancerede træningscykler, der kan hjælpe dig med at komme i form. Køb ægte kvalitets motionscykler fra Schwinn, Flow Fitness, DK-City og flere andre sublime leverandører af kondicykler. Kig nærmere på www.sagatrim.dk eller i Herlev, og find din egen træningscykel i høj kvalitet.

Alt i fitness udstyr og mere til på sagatrim.dk

Vælg imellem markedets bedste udvalg af fitness udstyr på sagatrim.dk, der leverer et stort udvalg af træningsredskaber og motionsmaskiner til amatøren, men så sandelig også den øvede. Uanset om man kan løbe en mil på 4 minutter eller 14 minutter, så finder man løbebånd med praktiske funktioner, som egner sig til niveauet. Du kan også købe romaskiner som f.eks. dem fra WaterRower og Concept 2, der har nogle funktionelle forskelligheder. Kvalitet er også et nøgleord, når man kigger på crosstrainere, som f.eks. sælges fra Bowflex. Det er netop deres Max Trainer, som er på alles læber. Køb også håndvægte og funktionelt fitness udstyr på sagatrim.dk, der tilbyder et stort showroom i Herlev. Kom forbi, og kig på de forskellige muligheder inden for fitness udstyr. Uanset om du kigger efter håndvægte, crosstrainere, romaskiner eller noget fjerde, så er du kommet til det rette sted.

Bestil en træningscykel, men også meget andet i fitness udstyr hos Saga Trim. Derinde kan du bl.a. vælge imellem romaskiner fra Concept 2 samt WaterRower og håndvægte, kettlebells m.m. i topkvalitet fra en lang række af førende fabrikanter i Danmark og på globalt plan. Kig også på dampbad kabiner, saunaovne etc. via sagatrim.dk.