Køb din Christiania cykel med el og lad online, eller hvad med en fatbike til terrænkørsel? Boxbike sælger alt i elcykler fra STRØMSTAD til stærke priser.

Christiania cykel – fantastisk udvalg

Bestil en el ladcykel hos Boxbike. Det er praktisk at have en Christiania cykel med el, og det er der allerede mange af de danske borgere i byerne, som har fundet ud af. Hvis man kigger på gaderne i København og Århus, er de præget af familier, der transporterer ungerne rundt på en Christiania cykel. Det giver god mening, da centrum af de danske storbyer ofte er en kaotisk affære. Det er mere praktisk at cykle rundt, og med en Christiania elcykel gør det ikke noget, man er træt. Den elektriske motor giver den sidste støtte, så man aldrig er ked af at køre på den. Disse er karakteriseret ved ladet, der gør det let at transportere ting rundt. Boxbike sælger flere udgaver, og de er i dag ikke så dyre, som man skulle tro. Du kan for en rimelig pris købe en STRØMSTAD Christiania cykel i en gedigen kvalitet, der kan holde i mange år, hvis man passer på den!

Fatbike fra shoppen boxbike.dk

Hvis du derimod leder efter en fatbike, er Boxbike også hjemmesiden at besøge. Klik ind forbi boxbike.dk, og se på mulighederne for at købe en ny fatbike med brede dæk, der giver et godt fæste, uanset om det er sand eller sne, du kører på. Du kan også forcere grus eller andet ”rugged” terræn på en fatbike, og dette gør det muligt at køre på eventyr, der hvor ingen andre bevæger sig hen. Gør et godt indkøb på en elektrisk fatbike med eller uden affjedring. Nogle af modellerne kommer med en topfart på 45 km/t.

Spar penge på din nye el ladcykel online også kendt som en Christiania cykel. Boxbike tilbyder ligeledes fatbikes til stærke priser og af en høj kvalitet!